Adopting Sustainable Water Management Practices in Agriculture Based on Stakeholder Preferences - Velasco-Muñoz, Juan Francisco
Efektívne využívanie vodných zdrojov v poľnohospodárstve vďaka technológiám. Prijatie udržateľných postupov riadenia zavlažovania v poľnohospodárstve. Návrh stratégií trvalo udržateľného hospodárenia s vodnými zdrojmi.