[ĎURICOVÁ, A., ŠTEFAŇÁKOVÁ, J. (eds.) 2021. Od textu k prekladu XV – 1. časť. Praha: JTP. 101 strán. ISBN 978-80-7374-131-0.] - Gašová, Zuzana, 1977-
Recenzia na publikáciu z radu rovnomenných knižných diel venovaných problematike odborného jazyka Od textu k prekladu XV. – časť I.