Legislative Development and Its Impact on the Digitisation in Accounting Practice in the Slovak Republic during the Covid-19 Pandemic Period - Mokošová, Daša, 1979-
Popis legislatívnych zmien v oblasti účtovníctva na Slovensku počas pandémie. Skúmanie, ako pandémia ovplyvnila digitalizáciu a elektronizáciu účtovníctva. Analýza legislatívy.