Monetary Policy and Bank Equity Values in a Time of Low and Negative Interest Rates - Ampudia, Miguel
Vystavenie bánk úrokovému riziku, keď sú úrokové sadzby veľmi nízke alebo negatívne. Vplyv prekvapivého zníženia úrokových sadzieb zo strany ECB na hodnoty akcií európskych bánk.