Dopady pandémie spôsobenej COVID-19 na nezamestnanosť na Slovensku - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Cieľom príspevku je poukázať, ako pandémia ovplyvnila nezamestnanosť na Slovensku z pohľadu celkovej a dlhodobej nezamestnanosti, nezamestnaných podľa dosiahnutého vzdelania a aký dopad mala pandémia na regionálnu nezamestnanosť z úrovne NUTS3. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku.