Effectiveness of Online Education: the Perspective of Secondary School Students and Teachers - Radváková, Věra
Zavreté školy v mnohých krajinách pre pandémiu spôsobenú Covid-19 a prechod na online vzdelávanie. Skúmanie, či stredoškoláci považujú online vzdelávanie za efektívne. Výhody a nevýhody tradičného a online vzdelávania podľa študentov.