Correlation Between Car Sales and the GDP in the Largest Car Markets in West EU Countries With Focus on the Impact of COVID Pandemics - Dzuro, Matúš, 1983-
Skúmanie vzťahu medzi predajom áut a HDP krajín: Belgicko, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, Holandsko a Španielsko. Porovnanie v časom intervale 20 rokov a opätovné porovnanie v roku 2020, kedy sa vyskytla pandémia.