Význam logistiky počas energetickej krízy výrazne narastá - Szmrecsányi, Tomáš
Rozhovor s Mariámnom Smikom, presedom Slovenskej batériovej aliancie o budúcnosti vodíka a batérií, ktoré hýbu logistikou.