Účtovanie umeleckých diel a zbierok - Macháčová, Tatiana
Rôzne spôsoby nadobudnutia umeleckých diel a zbierok. Umelecké diela a zbierky patria do dlhodobého neodpisovaného majetku a podľa toho sa má o nich aj účtovať.