Pilotný projekt v obci Rybník - "Zber biologicky rozložiteľného odpadu" - Nichtová, Miroslava
Chýbajúca odpadová infraštruktúra v komunálnej, aj priemyselnej sfére. Príklad reálneho nakladania s kuchynským odpadom, biologicky rozložiteľným. Legislatívne znenie a fakty z praxe.