Rozšiřujeme nabídku automatizačních řešení - Toman, Pavel
V roku 2022 oslávi spoločnosť Toyota Material Handling Česká Republika 30. výročie. Rozhovor s Jaroslavom Žlábkom o príprave firmy na obdobie, v ktorom budú ovplyvňovať vnútorné vplyvy celkovú ekonomiku krajiny.