Pro alternativní pohony je nutné vytvořit podmínky - Hubička, Filip
Rozhovor s Kateřinou Rázlovou, riaditeľkou automobilovej divízie a transportu DHL Supply Chain v ČR o ekologických riešeniach a alternatívnych pohonoch v logistike. Súčasné výzvy pre český DHL a celé odvetvie.