Daňová optimalizácia dane z príjmov - právnická osoba - Pastierik, Vladimír
Daňová optimalizácia dane z príjmov právnickej osoby podľa zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Mapuje situácie, kde zákon umožňuuje vybrať si postup zdanenia.