Consumer Ethnocentrism as a Factor of Perception of Organic Foods? Some Evidence of Young Slovaks - Čvirik, Marián, 1992-
Konzumný etnocentrizmus, ako faktor, ovplyvňujúci komplexné vnímanie biopotravín. Meranie vnímania biopotravín, spotrebiteľského etnocentrizmu a skúmanie vzťahu medzi nimi. Segment mládeže dosahuje nízky stupeň spotrebiteľského etnocentrizmu a pozitívne vníma biopotraviny. Spotrebiteľský etnocentrizmus nie je faktorom, cez ktoré sa vníma biojedlo.