Náklady zamestnávateľa na duálne vzdelávanie a odbornú prax - Klabníková, Klára
Výchovno-vzdelávací proces. Praktické vyučovanie u zamestnávateľa v systéme duálneho vzdelávania. Náklady na praktické vyučovanie. Hmotné a finančné zabezpečenie žiaka v systéme duálneho vzdelávania. Daňový benefit zamestnávateľa za poskytovanie praktického vyučovania a príspevok na zabezpečenie praktického vyučovania v systéme duálneho vzdelávania. Praktické vyučovanie na pracovisku zamestnávateľa v systéme školského vzdelávania. Hmotné a finančné zabezpečenie žiaka na pracovisku zamestnávateľa.