Významné postavenie inteligentných technológií a ich zverejňovanie vo výročnej správe v priemyselných podnikoch na Slovensku - Lovciová, Kornélia, 1983-
Stratégia inteligentnej technológie umožňuje podnikom reorganizovať svoje činnosti za uplatnenia digitalizácie do svojich procesov spôsobujúcej, že tradičné technologické procesy sa menia na inteligentné procesy a poukazuje na jej nevyhnutnosť implementácie do stratégií slovenských priemyselných podnikov, aby si podniky zachovali svoju prosperitu na trhu. Cieľom príspevku je zhodnotiť postavenie inteligentných technológii, pretože zohrávajú kľúčovú úlohu v transformácií výrobných procesov priemyselných podnikov a zverejňovanie informácií o stratégií inteligentnej technológie implementovanej v priemyselnom podniku vo výročnej správe v zmysle zákona o účtovníctve.