Novely zákona o miestnych daniach účinné v priebehu roka 2022 - Klabníková, Klára
V priebehu roka 2022 boli schválené už tri novely zákona č. 582/2004 Z. z. Zmeny v zákone č. 92/2022 Z. z. s účinnosťou od 30.3.2022. Zmeny v zákone č. 178/2022 Z. z. Postup pri aplikácii tohto ustanovenia v praxi. Účinnosť novely zákona o miestnych daniach. Zmeny v zákone č. 249/2022 Z. z.