Konštrukcia dlhopisového portfólia v súlade s imunizačnými stratégiami - Pinda, Ľudovít, 1958-
Dlhopisové portfólio môže plniť funkciu investičného nástroja, poprípade môže slúžiť, ako súčasť technických rezerv komerčných poisťovní. Imunizačné stratégie treba zohľadniť pri konštrukcii dlhopisového portfólia, ak plní funkciu aktív portfólia technických rezerv poisťovne.