Daňové aspekty pobytu odídencov v Slovenskej republike - Gášpárová, Eva
Zamestnávanie odídencov – štátnych príslušníkov Ukrajiny. Poistné na zdravotné poistenie zamestnancov, poistné na sociálne poistenie zamestnancov a zdaňovanie príjmu zamestnanca – štátnych príslušníkov Ukrajiny. Príspevky za ubytovanie odídencov. Príspevok za ubytovanie podľa zákona o azyle. Zdaňovanie príspevku za ubytovanie podľa zákona o azyle poskytnutého fyzickej a právnickej osobe. Príspevok za ubytovanie podľa zákona o podpore cestovného ruchu. Zdaňovanie príspevku za ubytovanie podľa zákona o podpore cestovného ruchu poskytnutého fyzickej a právnickej osobe.