Porovnanie hospodárskeho výsledku podľa IFRS 4 a IFRS 17 pre produkt životného poistenia unit-linked - Zelinová, Silvia, 1987-
1. 1. 2023 IFRS 17 plne nahradí IFRS 4. Porovnanie konečného rozdielu vo výsledku hospodárenia zvoleného produktu životného poistenia podľa oboch štandardov.