Management science a informačný manažment - Brezina, Ivan, 1963-
Inovovaný študijný program Informačný manažment je založený na symbióze techník z vednej oblasti management science a informačných technológií, ktoré by mali študentom poskytnúť základy tvorivého prístupu riešenia problémov. Spadá pod študijný odbor Ekonómia a manažment.