Princípy formulovania viackriteriálnej volebnej hry - Čičková, Zuzana, 1978-
Formulácia viackriteriálnej volebnej hry a možné prístupy k nej. Formovanie koalície, ktorej členovia by mali mať blízko ku koaličnému programu. K formulácií úlohy viackriteriálneho programovania vedie uváženie vlastnej sily členov koalície a koaličná stabilita.