Priestorová analýza vybraných ukazovateľov sčítania domov a bytov 2021 v Slovenskej republike - Chocholatá, Michaela, 1977-
Priestorová analýza vybraných ukazovateľov sčítania domov a bytov v SR v r. 2021. Vplyv geografickej polohy regiónu v priestore. Identifikácia regiónov s podobným jednorozmerným, či viacrozmerným profilom, ako v ich susedných regiónoch.