Vplyv inflácie na modelovanie prepínania režimov výnosov - Reiff, Marian, 1978-
Využitie Markovovho modelu prepínania režimov pre rozdelenie období na býčí a medvedí trh. Táto informácia sa dá využiť pre stanovenie stratégie investora, ktorý vie predpokladať krízy.