Uplatňovanie výdavkov na pohonné látky v roku 2022 - Kolembus, Anton
Uplatňovanie výdavkov u podnikateľov do daňových výdavkov. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov. Uplatňovanie výdavkov na spotrebované pohonné látky. Preukázanie spotreby na pohonné látky. Spôsob a určenie uplatňovania preukázateľne vynaložených daňových výdavkov na spotrebované pohonné látky. Doklady o kúpe pohonných látok. Náhrada za spotrebované pohonné látky.