Sociálne poistenie SZČO - časť III. - Danajovičová, Katarína
Ako má postupovať slovenská SZČO, keď chce pracovať mimo SR - dočasne, trvalo, súbežne so zamestnaním - aké sú jej povinnosti a legislatíva, vzťahujúca sa na ňu. Aké podmienky musí spĺňať a na aké dávky má nárok.