Novela zákonníka práce od 1. 11. 2022 - Vališová, Marta
Dňa 1. 11. 2022 nadobudla účinnosť novela zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v z.n.p., ktorá významným spôsobom zasiahne do pracovnoprávnych vzťahov. Sumárny prehľad najdôležitejších zmien.