Zákon o cezhraničnej spolupráci - Čičkánová, Petra
Komentár k zákonu o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení.