Co jsou OEM platby? - Machač, Ondřej
Skratka OEM (Original Equipment Manafacturer) označuje výrobcov elektronických zariadení, ktoré obsahujú technológiu NFC, ktorá umožňuje z tohoto zariadenia spraviť ako platobný nástroj, tak POS terminál pre prijímanie platieb (POS - Point of Sale). Najznámejšie aplikácie OEM Pay - Google Pay, Apple Pay a Samsung Pay.