Premium Star Hotels, Jaroslav Kubaľa - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s Jaroslavom Kubaľom, CEO hotelovej skupiny Premium Star Hotels. Hotely riadi v Chorvátsku, aj na Slovensku. Život, aj ľudí má rád na obidvoch stranách hotelových služieb.