Aké trendy v cestovaní nás čakajú? - Kramárová, Helena
Ak môžeme považovať r. 2022 za rok veľkého návratu cestovania, r. 2023 bude obdobím kreatívneho znovuobjavovania. Prijímanie digitálnych nomádov. Technológie. Zbohom kľúčom. Charboty, mobilný check-in, transformačný marketing, vzostup wellness turizmu, adaptívnosť, lokálnosť a veľké kroky k udržateľnosti.