The Impact of Covid 19 on the Performing Arts Industry - Raková, Monika, 1991-
Covid 19 je infekčné ochorenie, ktoré ovplyvnilo životy obyčajných ľudí, ale aj ekonomiky krajín sveta, nevynímajúc Slovenskú republiku. Avšak vplyv choroby na rôzne sektory sa líši. Špecifický sektor kultúrneho a kreatívneho priemyslu – oblasť múzických umení, ktoré bolo výrazne zasiahnuté. Súčasná situácia, financie a ekonomické dopady choroby na tento sektor.