Investičný majetok z hľadiska DPH a úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku v roku 2022 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Po nadobudnutí investičného majetku alebo jeho vytvorení na vlastné náklady sú platitelia dane povinní sledovať účel použitia investičného majetku pri zmene charakteru podnikateľskej činnosti (vo väzbe na odpočítanie dane) a tiež rozsah použitia investičného majetku na podnikanie a na iný účel ako na podnikanie.