Zmeny v sociálnom poistení - Matlovičová, Iveta
Dňa 23. 10. 2018 bola schválená novela č. 317/2018 zákona o sociálnom poistení, kde časť ustanovení nadobúda účinnosť dňa 1. 1. 2023. Aké zmeny nastanú pri odvode poistného u osôb pracujúcich na dohodu o práci vykonávanej mimo pracovného pomeru? Aké typy výnimiek z platenia poistného rozlišujeme v sociálnom poistení?