Ročné zúčtovanie preddavkov na daň za rok 2022 - Matlovičová, Iveta
Daňový bonus na zaplatené úroky na bývanie a daňový bonus na dieťa znižujú ročnú daň daňovníka. Aké sú povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov pri vysporiadaní daňovej povinnosti a ako postupovať pri vykonaní ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov fyzickej osoby zo závislej činnosti za rok 2022?