Ako úspešne zaviesť zmeny na pracovisku - Jakubíková, Monika
Každá firma sa musí vysporiadať so zmenami okolo seba a adaptovať sa na neustále meniace sa trhové podmienky, technologické a politické zmeny, zmeny na trhu práce či konanie svojej konkurencie. Úspešnosť zavedenia zmien vo firme úzko súvisí s kvalitou manažmentu firmy a jeho schopnosťou predvídať budúci vývoj, správanie konkurencie, legislatívcov, očakávania zákazníkov, technologické zmeny na trhu, ale tiež kvalitou komunikácie voči vlastným zamestnancom.