Vzdelávanie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov - Buzinger, Tomáš
Schválenie zákona č. 414/2021 Z. z. Rozvíjanie profesijných kompetencií. Kvalifikačné vzdelávanie a ich poskytovatelia. Funkčné vzdelávanie a ich poskytovatelia, vypracovanie manažérskeho portfólia. Zmeny v špecializačnom vzdelávaní, adaptačnom vzdelávaní, predatestačnom vzdelávaní. Inovačné vzdelávanie. Aktualizačné vzdelávanie.