Finančné trendy a ekonomické problémy 2022 - Bango, Adrián, 1998-
Príspevok je zameraný na súčasné finančné trendy v prepojení s ekonomickými problémami, ktoré sa bezprostredne týkajú nás všetkých. Poukazuje na finančnú gramotnosť, priame zahraničné investície a digitálnu transformáciu. Veľký počet aktuálnych problémov v ekonomike je spojených s inváziou na Ukrajine, ktorá zohráva veľkú rolu pri prudkom náraste inflácie a nestabilných cenách energii a pohonných hmôt v EÚ.