Dôležitosť emocionálnej a vzťahovej inteligencie v riadiacom procese - Soroková, Tatiana
Emocionálna inteligencia a úspech. Pohľad na obsah kvality emocionálnej inteligencie. Sebauvedomenie, sebaovládanie, sebamotivácia, empatia a sociálna kompetencia - súčasti emocionálnej inteligencie. Vzťahová inteligencia - slušnosť, zdvorilosť a takt ako predpoklad úspešnosti v riadení. Prienik vzťahovej a emocionálnej inteligencie.