Motivácia - významný faktor kritického a morálneho mysliteľa - Kosturková, Martina
Motivácia a jej význam v živote človeka. Je to faktor ovplyvňujúci úspešnosť človeka. Poznanie charakteru jedinca a porúch motivácie. Črty charakteru určované životnými udalosťami. Osobnostné a sociálne faktory charakteru. Motivácia v edukačnom procese. Teória sebaurčenia.