Súčasný stav elektromobility a postoje spotrebiteľa - Orgonáš, Jozef, 1957-
V súčasnosti sa permanentne stretávame s rôznymi postojmi k elektromobilite na automobilovom trhu v Európe aj na Slovensku. Spotrebiteľ je lepšie informovaný a pri priznaní svojich spotrebiteľských práv hľadá stále viac odborných informácií, aby mal o danej téme čo najlepší obraz. Popisujeme súčasnú situáciu, trendy, najnovšie informácie a postavenie spotrebiteľa v rozhodovacom procese pri kúpe auta.