Využitie soma algoritmu na riešenie priestorovej hry s vplyvom štátneho regulátora - Holzerová, Patrícia, 1995-
Prezentácia originálneho priestorového problému analyzujúceho situáciu, v ktorej na trh vstupujú firmy rozhodujúce o mieste svojho pôsobenia. Aplikácia modelu na analýzu konkrétnej situácie, v ktorej sa štát zameriava na podporu regiónov v súlade s jeho akčnými plánmi pomoci.