Daň z nehnuteľností na zdaňovacie obdobie roku 2023 - Ištóková, Iveta
Ak sa stanente vlastníkom, správcom, nájomcom alebo užívateľom nehnuteľnosti, alebo dôjde k zmene druhu alebo výmery pozemku, účelu využitia stavby, bytu, alebo nebytového priestoru, alebo vám zanikne vlastníctvo, správa, nájom, alebo užívanie nehnuteľností, ste povinný podať čiastkové priznanie k dani z nehnuteľností. Ak niekto v roku 2022 užíval nehnuteľnosť a nie je možné identifikovať vlastníka, nájomcu, alebo správcu nehnuteľnosti, tak potom na zdaňovacie obdobie roku 2023 bude tiež daňovníkom dane z nehnuteľností ako užívateľ.