V Bonami vyvinuli unikátní technologie - Hubička, Filip
Až o 80 % sa podarilo českému e-shopu Bonami znížiť počet škodných udalostí, keď začali využívať technológiu automatického balenia nábytku. Ide iba o jednu časť vysoko optimalizovaných činností, ktorých cieľom je skvalitniť služby zákazníkom a zároveň šetriť náklady, čas i životné prostredie.