Specifics and Perspectives of Laos' Socialist Market Economy - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Ekonomický rozvoj, štruktúra národného hospodárstva, medzinárodné ekonomické vzťahy a súčasná ekonomická dynamika národného hospodárstva Laosu a perspektívy jeho ekonomického rozvoja.