Volební predikce aneb jak znát výsledky voleb dříve než ostatní - Pileček, Radek
Tento článok predstavuje unikátnu metódu volebnej predikcie, pomocou ktorej dokážeme reálne presne odhadnúť konečné volebné výsledky krátko po začatí sčítania hlasov. Vychádza z kategorizácie volebných okrskov do skupín podľa podobnosti volebného správania v predchádzajúcich rokoch. Z marketingového hľadiska je metóda atraktívna pre účely televízneho vysielania.