Kreativita a její role v procesu prevence vývoje nohou u dětí Výstupy z projektu TAČR - GAMA2 - Soukalová, Radomila
Cieľom príspevku je oboznámiť odbornú verejnosť s hlavnými myšlienkami riešenia problémov zameraných na prevenciu vzniku chorôb nôh u detí. Podstatou je návrh a vytvorenie kreatívnej náučnej, plne ilustrovanej knihy pre deti, prostredníctvom ktorej sa môžu hravou a kreatívnou formou dozvedieť o vzniku chorôb nôh a možnostiach, ako týmto defektom predchádzať.