Sustainability in the Context of the Innovation Potential of the Slovak Republic - Raková, Monika, 1991-
Zhodnotenie inovačného potenciálu na národnej úrovni Slovenska a porovnanie s krajinami V4 (Česko, Maďarsko, Poľsko a Slovensko), nakoľko je rovnako dôležitý pre rozvoj konkurencieschopnosti a výkonnosti podnikov pôsobiacich v národnom hospodárstve a zároveň pre udržateľnosť, na ktorú je v dnešnom vysoko globalizovanom svete kladený dôraz. Hodnotenie a porovnanie inovačného potenciálu SR prostredníctvom ukazovateľov Globálny inovačný index, Európsky inovačný rebríček a Index globálnej konkurencieschopnosti.