Regulace AIRBNB jako ubytovací služby v České republice a na Slovensku - Vacuška, Lukáš
Popis a analýza právnych regulácií pre službu AIRBNB v Českej republike a na Slovensku. Popis poplatkových, daňových a ohlasovacích povinností.