Impacts of COVID-19 on Hospitality Business and Sustainability Issues - Maas, Maximilian, 1988-
Dopad pandémie COVID-19 na podnikateľské prostredie v sektore gastro a cestovného ruchu a počiatočné obdobie pandémie v nemeckej oblasti.